UC4_Flat_HiRez
“Под прикритие” – сезон 4 се завръща в ефира на БНТ на 19 януари

Явор Бахаров и Бойко Кръстанов са изненадите в новия сезон на хитовия сериал на БНТ

Дългоочакваният старт на четвъртия сезон на хитовия сериал на БНТ “Под прикритие” вече е ясен. На 19 януари в ефира на националната телевизия стартира излъчването на новия, четвърти сезон на култовата криминална поредица, която се завръща с чисто нова визия.

Част от изненадите в новия сезон на “Под прикритие” са новите и много силни попълнения в актьорския състав, които със сигурност ще заплетат интригата в сюжета. Защото към компанията на Куката, Иво, Джаро, Мартин и Попов в кримката се присъединяват популярните млади актьори Явор Бахаров, Бойко Кръстанов и Йоана Темелкова в ролята на Ния Туджарова, които са неузнаваеми в превъплъщението си и мнозина ще бъдат провокирани от новия им външен вид.

Чия страна ще заемат те и дали те ще се превърнат в новите любимци на публиката – ще разберем съвсем скоро.

Първите три сезона на “Под прикритие” записаха невероятен успех не само сред българската, но и сред международната публика. Последното признание, което сериалът получи, бе абсолютният триумф на наградите “Jameson Златна Бленда”, когато грабна 7 статуетки. Сред тях бе и тази в най-престижната категория “Най-добър сериал на годината”, където бе отличен единодушно от публиката, журито, журналисти, блогъри и киномани.

НАЗАД