Ирена Милянкова

в ролята на Съни

 Родена на 27.02 в град Разград. Учила в езиковата гимназия (ГПЧЕ „Екзарх Йосиф”). През 2006 година завършва АРТ КОЛЕЖ в град София. В момента е студентка в НБУ последна година, специалност кино и телевизионна режисура.

Работи като модел от 13 годишна в модна агенция „Визаж”. Била е представлявана от модни агенции в Тайван,Англия,Германия,Италия,Испания,САЩ,Турция,Гърция. Снимала се е за чужди издания като Elle,Io Donna,Grazia,Natural Style,Glamour и др., модни каталози в Германия,Италия,Испания,Швейцаря,различни тв реклами, световни кампании на Wella ,Laltramoda ,Cross и др,”look book” на Patrizia Pepe и др.

Семейна с четири деца – две момичета и две момчета.

Ролята на Съни

Силвия – Съни, гаджето на Джаро. Тя е секси, красива, усмихната и весела. Има естетически вкус за дрехите и винаги изглежда елегантно. Съни обича живота и да се забавлява, според нея той е прекалено ценен, за да се пилее с дейности, които не носят забавление и радост. Родена е през 1985г. в Пловдив, живее сама с майка си защото баща й работи в Русия и се вижда с малката Силвия, само през лятото. В гимназията Съни не е добра ученичка. Училището я отегчава, бяга от часове и обръща повече внимание на момчетата, отколкото на книгите. Често има по две гаджета едновременно. Като малка се е занимавала с балет, но мечтата й да стане професионална балерина не се сбъдва. Запознава се с Джаро в антракта на „Жизел” В столицата няма много приятели, общува с няколко гаджета на бизнес партньори на Джаро. Обича да танцува. Има скъпа порода, малко кученце, за което купува безброй дрехи и аксесоари, но всички грижи за кучето са поети от подчинените на Туджаров. Има лична охрана и шофьор, на които често прави номера.

ГАЛЕРИЯ
НАЗАД