Ивайло Захариев

в ролята на Мартин Христов

Младия актьор е роден през 1984 година в София. Завършва НАТФИЗ – актьорско майсторство -  през 2007 г., в класа на проф. Атанас Атанасов.
В момента е актьор на свободна практика. Дебюта си на екрана прави с филма “Номер 1″ продуциран от БНТ и представен на София филм фест – 2011

Ролята на Мартин Христов

Мартин Христов e агент, който се внедрява под прикритие в групировката на най-опасния мафиот в България. Мартин е роден през 1985 година в София, майка му умира при раждането и е отгледан от баба си и баща си. Още от малък Мартин разбира, че баща му Кирил – (Ивайло Христов) е крадец. Едва на 8 години, той вече е в престъпните схеми на баща си. Прекъсва връзка с него, след като са заловени от полицията, а баща му е изпратен в затвора. Тренирал е бокс в спортно училище, и е лежал в ТВУ и затвора Мартин е чаровен, атлетичен, изглежда добре и има бързо решение за всяка ситуация. Още от дете владее перфектно изкуството на лъжата, за него живот е игра, в която той трябва да е победител. Умее да се превъплъщава в различни роли, хладнокръвен и самоуверен, той може да заблуди дори и детектора на лъжата. За агент, Мартин е обучен в специално полицейско звено, в чужбина.

ГАЛЕРИЯ
НАЗАД